Παρέλαση χωρίς κάγκελα στις 25 Μαρτίου

Την είδηση ότι η φετινή στρατιωτική παρέλαση της 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί χωρίς να υπάρχουν κιγκλιδώματα και δίχως την ύπαρξη υπερυψωμένης εξέδρας για τους επισήμους, έβγαλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο ΥΕΘΑ χθες Δευτέρα με δημοσιογράφους, στην οποία ήταν παρόντες και ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Ήσυχος αλλά και ο υφυπουργός Νίκος Τόσκας, με τον κ. Καμμένο να διευκρινίζει, εξάλλου, ότι υπήρξε συνεννόηση με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου προκειμένου να μην εμφανιστεί στην παρέλαση η υπερυψωμένη εξέδρα των επισήμων.

Σημειώνεται ότι πέραν των πτητικών μέσων και των μονάδων της Αττικής και της Βοιωτίας τη φετινή παρέλαση θα πλαισιώσουν δύο τάγματα εθνοφυλακής από τον Έβρο και τα Δωδεκάνησα. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι οι πτήσεις των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσονται στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του προσωπικού των τριών κλάδων κατά συνέπεια τα έξοδα πτήσης δεν θα βαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα