ΠΑΟ: Κατατέθηκε το υπόμνημα στην Επιτροπή Εφέσεων

Με… φρέσκο υλικό και συγκεκριμένα επιχειρήματα κατατέθηκε το υπόμνημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Επιτροπή Εφέσεων, με στόχο την απαλοιφή της ποινής αφαίρεσης των τριών βαθμών και τη μείωση των αγωνιστικών τιμωρίας του γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος περιέχει το υλικό από το βίντεο της Λεωφόρου, αλλά και το βίντεο από τα τεκταινόμενα στο ΟΑΚΑ, στο ματς κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με πρωταγωνιστή τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα.

Τα επιχειρήματα που επικαλούνται οι «πράσινοι» αφορούν τις σαφώς μικρότερες ποινές που επιβλήθηκαν για χειρότερα επεισόδια σε ανταγωνιστικές ομάδες, με θύματα μάλιστα την ίδια την ομάδα τους, αλλά και την τήρηση από την πλευρά τους όλων όσων συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Τουναντίον, όπως υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό, η πλευρά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, τελευταία στιγμή αποφάσισε να μεταβεί στη Λεωφόρο, ενώ είχε συμφωνηθεί να μην δώσει το «παρών», ώστε να μην προκαλέσει τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα