ΠΑΟΚ για πρόκριση, βοηθός για οφθαλμίατρο (video)

Ο ΠΑΟΚ -με τη συνδρομή του α΄ βοηθού, Κούλα Χασάν, και την αστοχία του Ατρομήτου– επικράτησε με 2-0 στον πρώτο προημιτελικό. Και απέκτησε σαφές προβάδισμα για να «σφραγίσει το εισιτήριο» για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι παίκτες του δικεφάλου, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, δεν ήταν καλοί. Παρουσίασαν αρκετά ανασταλτικά προβλήματα, είχαν αργές επιστροφές και σε πολλές φάσεις έλλειψη συγκέντρωσης. Παρά το γεγονός ότι σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα είχαν τον έλεγχο, ήταν «φλύαροι». Οι φιλοξενούμενοι, όπως και στον αγώνα πρωταθλήματος, έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους. Έδωσαν χώρο στον ΠΑΟΚ και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις. Δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά οι τελικές τους επιλογές ήταν κακές.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα με ένα γκολ οφ σάιντ. Στο 19ο λεπτό ο Πέλκας υποδέχτηκε την μπάλα -από πάσα του Σάκχοφ με το τακουνάκι – ευρισκόμενος εμφανώς σε αντικανονική θέση. Όμως ο α’ βοηθός δεν υπέδειξε την παράβαση. Γι’ αυτό και η ομάδα από το Περιστέρι ζητάει την αποπομπή του.

Με τον βραχύσωμο επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πέλκας στάθηκε άτυχος αφού – σε σύγκρουση με τον Ντάουντα– έσπασε την μύτη του, αποχώρησε (34′) άμεσα για το νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σάκχοφ (85′).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα