Παναθηναϊκός: Τον πήρε ο κατήφορος… και στη Βέροια!

Τη δεύτερη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά στη Βέροια, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τη «βασίλισσα του βορρά», για την 39η αγωνιστική και ουσιαστικά «πιστοποίησαν» το πρωτάθλημα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται πλέον εννιά (9) βαθμούς μπροστά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μπεν στο 36’. Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει και να πάρει έστω και τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, αλλά στο 88’, ο Ντάνιελ Πράνιτς σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο και Παναγιώτη Σταθόπουλος. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Αμαραντίδης, Λαγός και Καντιμοίρης.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Αραγόνες, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπαργκάν (45’+1’ Ντουμίτρου), Γεωργιάδης (64’ Τάτος), Μπεν, Καμπόρα (76’ Νέτο)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρότο, Καρέλης (69’ Κλωναρίδης), Μέντες (46’ Λαγός), Πράνιτς, Πέτριτς, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μαυρίας, Νίνης (59’ Ατζαγκούν), Τριανταφυλλόπουλο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα