Παναγιωτόπουλος κατά Χαρδούβελη

Οι επιθέσεις εναντίον του Γκίκα Χαρδούβελη ολοένα και πληθαίνουν. Σειρά πήρε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος που εκτόξευσε τα βέλη του κατά του υπουργού Οικονομικών αφού μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε πως «και εγώ διετέλεσα υπουργός και δεν έστελνα νομοσχέδια και διατάξεις κουρελού στη Βουλή» ενώ ζήτησε καταλογισμό ευθυνών με ονοματεπώνυμα.

 

«Να αναζητηθούν ευθύνες για τα λάθη στο κυβερνητικό οικοδόμημα… Σηκώνουμε τεράστιο βάρος ευθύνης και 4 – 5 γκάφες ακυρώνουν τις εντυπώσεις, να καταλήξουν οι ευθύνες σε συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο. Το κλίμα μπορεί να αλλάξει αν σταματήσουν τα αυτογκόλ. Ξέρουμε τι είχε γίνει με τον κ. Καραβίτη και επί εποχής του κ. Σημίτη» τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ.

 

Αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ ζήτησε την άμεση κατάργηση του και την αντικατάστασή του με ένα φορολογικό σύστημα για την ακίνητη περιουσία καλά μελετημένο και πιο δίκαιο.

 

«Ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να αλλάξει, έχει ψυχολογικό κόστος στον κόσμο, ξεχείλισε το ποτήρι, η κυβέρνηση πρέπει να εξαγγείλει την αλλαγή του με ένα φόρο που θα είναι σωστότερος και δικαιότερος. Να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ τώρα, να αντικατασταθεί, είναι φορτισμένος με βαρομετρικά χαμηλά, χρειάζεται ένας φόρος που θα είναι δικαιότερος δεν θα έχει τις δολιχοδρομίες και τις γκάφες του ΕΝΦΙΑ» σημείωσε ο τέως υπουργός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα