Παλαιό Φάληρο: Συλλήψεις για διακίνηση των πιο «μοντέρνων» ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στο Παλαιό Φάληρο δύο άτομα, ένας 33χρονος για κατοχή και διακίνηση κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας («skunk»), κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα») και MDMA.

Βραδινές ώρες της 2-6-2014 συνελήφθησαν στο Π. Φάληρο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 33χρονος κι ένας 31χρονος, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και MDMA και ένας 31χρονος ημεδαπός, για αγορά και κατοχή κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) και κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Ειδικότερα, μετά από έρευνες της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών εντοπίστηκε στo Παλαιό Φάληρο ο 33χρονος, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Εντοπίστηκε επίσης η οικία του, την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών («καβάτζα»).

Σε συντονισμένη επιχείρηση την περασμένη Δευτέρα συνελήφθη ο 33χρονος δράστης στο Παλαιό Φάληρο κατόπιν αγοραπωλησίας κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας που προηγήθηκε μεταξύ αυτού και του 31χρονου.

Στην έρευνα που ακολούθησε στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας βάρους 7.926,8 γραμμ.

Ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 24,5- γραμμ.

Ποσότητα MDMA βάρους 50 γραμμ.

Το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ.

Τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα