Παίζει με Ατρόμητο και μετά… αδειούχος!

Όσοι είχαν την τύχη ή την ατυχία να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ σίγουρα θα απόρησαν με την παρουσία του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μέσος της Ένωσης για πρώτη φορά έδειξε τόσο κουρασμένος, σωματικά και πνευματικό, γεγονός που υποχρέωσε τον Πογιέτ να τον αποσύρει από το παιχνίδι και ολόκληρο το προπονητικό τιμ να σκέφτεται τι πρέπει να κάνει για να τον προφυλάξει.

Ο Σουηδός παίζει ακατάπαυστα. Κι αν πέρσι το Γενάρη ενσωματώθηκε σε μία ομάδα με μάλλον… ελαφριές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League, από τον Αύγουστο κι έπειτα είναι βασικό στέλεχος της ΑΕΚ στη Super League. Χωρίς ευρωπαϊκούς αγώνες και συνήθως με ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα, δεν μπορεί να πει κανείς ότι δικαιολογείται τόση κατάπτωση, ίσως όμως το σκαρί του να είναι πολύ βαρύ και αντί να βγάζει τραυματισμούς, απλά κουράζεται. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 29 ματς.

Ίσως πάλι ευθύνεται η αλλαγή ρόλου και η υποχρέωσή του να τρέχει περισσότερο και να κουράζεται και πνευματικά, προσπαθώντας να μάθει τις καινούριες του αρμοδιότητες. Στο δε ντέρμπι με τον ΠΑΟ έπρεπε να καλύπτει και τον Βάργκας που δεν μπορούσε να αποδώσει ως εσωτερικό χαφ. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις που δεν ήταν και οι καλύτερες, αναγκάζουν το τεχνικό και ιατρικό τιμ της ΑΕΚ να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Το πιο πιθανό είναι μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, να μείνει εκτός αγώνων για δύο με τρεις εβδομάδες. Η εικόνα του με τον ΠΑΟ ήταν τραγική και στις μεταβιβάσεις έμοιαζε με σχολιαρόπαιδο. Στα μαρκαρίσματα και στις τοποθετήσεις ήταν σωστός, αλλά από τον Γιόχανσον ο Πογιέτ περιμένει τα καλύτερα και όχι μισές δουλειές…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα