«Πέταξε» την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Αστέρα

Την ευκαιρία να περάσει μόνος στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των play off «πέταξε» ο ΠΑΟΚ, παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά» βρέθηκε να «κυνηγά» το σκορ από το 12ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Μπαράλες. Η πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη δεν απέδωσαν άμεσα καρπούς, καθώς χρειάστηκε να δείξει το ρολόι του αγώνα το 59ο λεπτό, για να έρθει η ισοφάριση από τον Μίροσλαβ Στοχ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς φανερά επηρεασμένος από τη βαριά ήττα στον τελικό του κυπέλλου. Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη με το γκολ που δέχθηκε. Το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, λογίζεται στα θετικά τους, ενώ στις καθυστερήσεις χάθηκε πολύ μεγάλη, τριπλή ευκαιρία να πετύχουν την ολική ανατροπή, με τους Αθανασιάδη, Κουλούρη και Στοχ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δασκαλόπουλος, με βοηθούς τους Κωστάρα και Απτόσογλου. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Μπαράλες, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Γκόιαν, Σκόνδρας, Βίτορ Μιγκέλ και Ντε Μπλασίς.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο (79’ Τζαβέλλας), Βίτορ Μιγκέλ, Ινσαουράλδε, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς (46’ Βούκιτς), Πέρεθ (56’ Κουλούρης), Στοχ, Αθνασιάδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χερνάντεζ, Λούι Μπράιαν, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Έντο (82’ Μουναφό), Ουσέρο, Καράσκο (65’ Τσίμο Ναβάρο), Ντε Μπλασίς, Μπαράλες (73’ Χουάνμα)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF
ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1 3
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1 3
3. ΠΑΟΚ 1-1 3
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΪΟΥ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (18:15)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ (20:30)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα