Πέντε ο ένας, πέντε κι ο άλλος!

Άργησε να πάρει μπροστά, αλλά έδειξε να έχει βρει τα πατήματά του. Και επειδή θα απουσιάζει ο Ζιρού λόγω τιμωρίας, ο Αλέξι Σάντσες είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο από κάθε άλλο οι «ερυθρόλευκοι» του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Άρσεναλ την Τρίτη για το Champions League.

Ο Σάντσες λογικό ήταν να αργήσει να βρει τα πατήματά του, αφού το καλοκαίρι «τράβηξε» μεγάλο κουπί με την Εθνική ομάδα της Χιλής στο Copa America. Ωστόσο, γύρισε θριαμβευτής και σε συνδυασμό με το Κύπελλο Αγγλίας, την καλή χρονιά επί προσωπικού, και το γεγονός ότι βρίσκεται στην ακμαιότερη ποδοσφαιρική ηλικία, μετατρέπουν τον δαιμόνιο Χιλιανό στο νούμερο ένα κίνδυνο για την εστία του Ολυμπιακού εν’  όψει της μεγάλης αναμέτρησης της 29ης Σεπτεμβρίου. Είναι και η ψυχολογία του στα ύψη, και η αγωνιστική του κατάσταση.

Αυτός βρίσκεται πίσω από την πεντάρα της Άρσεναλ επί της Λέστερ, σε αντίθεση με το 5-1 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ που έχει για «πατέρα» την ομαδική δουλειά, άντε και την πολύ καλή κατάσταση του Κώστα Φορτούνη. Πάντως, το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μακάρι ο Ολυμπιακός να βγάλει χαρακτήρα και να ορθώσει ανάστημα κόντρα σε μία ομάδα που παρά τις γκέλες τις μέχρι στιγμής στην Αγγλία είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μετά την ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών στο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα