«Πάγο» στον Καπίνο

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η προτίμηση του Γιάννη Αναστασίου στον Στέφανο Κοτσόλη αντί του Στέφανου Καπίνο, αφού ο δεύτερος θεωρείται ο βασικός τερματοφύλακας καθώς εκτός από τη δεδομένη ποιότητα που διαθέτει, αποτελεί και περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου που πολλοί ευελπιστούν ότι μπορεί να φέρει έσοδα από πιθανή πώλησή του.

Βέβαια, ο Έλληνας τεχνικός δεν τρελάθηκε ώστε να μην επιλέγει ως βασικό τον Καπίνο. Ακόμα και όταν ο νεαρός υπέπεσε σε αρκετές «γκέλες» στην αρχή της σεζόν, εκείνος του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης παρά το γεγονός ότι υπήρχαν μουρμούρες για την επιμονή του.

Σύμφωνα με το GOAL NEWS, αυτό που έχει «χαλάσει» τον Γιάννη Αναστασίου είναι η συμπεριφορά του τερματοφύλακα καθώς έχει αρχίσει και δείχνει κάποια «ψήγματα» αέρα που δεν δικαιολογούνται. Όση ιδιαίτερη αντιμετώπιση κι αν χρειάζονται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ο Καπίνο είναι μόλις 19 ετών και έχει στην πλάτη του μόλις μισή σεζόν ως βασικός και αυτό που καλείται να κάνει είναι να δουλεύει ώστε να βελτιωθεί.

Αυτό που θέλει να εξασφαλίσει ο Γιάννης Αναστασίου είναι η επαναφορά του 19χρονου στην πραγματικότητα και στην καθημερινή εργασία. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να νομίζει ο τερματοφύλακας ότι έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού όπως πιθανό να συμβαίνει τώρα.

Το πότε θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Καπίνο είναι καθαρά απόφαση Αναστασίου που θα εξαρτηθεί περισσότερο από τον ίδιο τον γκολκίπερ παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα