Ο Τζο Χαρτ γράφει ιστορία

Παράδοση μεγάλων τερματοφυλάκων δεν έχει η Αγγλία. Με εξαίρεση τον Γκόρντον Μπανκς, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους όλων των εποχών, δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως το νησί έχει βγάλει σπουδαίους πορτιέρο.

Γι’ αυτό και προκαλεί μεγάλη έκπληξη στην Αγγλία το ότι ένας δικός τους τερματοφύλακας θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος στον πλανήτη. Αυτά που έκανε ο Τζο Χαρτ στο Καμπ Νου ήταν εξωπραγματικά!

Ο 27χρονος τερματοφύλακας, εκτός του ότι έχει ανακηρυχτεί τρεις συνεχόμενες σεζόν καλύτερος γκολκίπερ της Premier League και έχει οδηγήσει την ομάδα του σε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, καταφέρνει και δημιουργεί φανταστικές ιστορίες με τα 90λεπτα ρεσιτάλ του, αφού η παρουσία του στο Καμπ Νου ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων του.

Πολλές φορές στην Αγγλία έχει κατεβάσει τα ρολά, έχοντας κάνει 4-5 εκπληκτικές αποκρούσεις μέσα σε ένα παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, το έβλεπε όλος ο πλανήτης και οι ευκαιρίες της Μπάρτσα δεν ήταν μόνο 4, αλλά 14!

Δικαίως θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας του κόσμου και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, αφού είναι σίγουρο ότι όταν το συμβόλαιό του με τη Σίτι ολοκληρωθεί, τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια θα κάνουν την εμφάνισή τους…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα