Ο Παναθηναϊκός ζητά την άμεση αποχώρηση του Γκιρτζίκη

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Παναθηναϊκός διεμήνυσε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι της συζήτησης, αν δεν αποχωρήσει άμεσα ο Γιώργος Γκιρτζίκης από την προεδρία της ΕΠΟ.

Το «βέτο» των «πράσινων» φέρονται να στηρίζουν τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς θεωρούν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως πρέπει να δοθεί μία λύση.

Στο «τριφύλλι» είναι διατεθειμένοι ακόμη και να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους με τον Σταύρο Κοντονή και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με την Πολιτεία αναζητώντας μια λύση για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η προϋπόθεση που θέτουν είναι μία: να αποχωρήσει άμεσα ο Γιώργος Γκιρτζίκης από την ΕΠΟ.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι ακόμη και να ανακοινώσουν την άμεσή τους αποχώρηση από το πρωτάθλημα για να «ταρακουνήσουν» το σύστημα, παραβλέποντας ότι επρόκειτο για μια απόφαση με σοβαρές συνέπειες. Όμως η πλευρά της ΑΕΚ δεν ήθελε να προβεί σε κάτι τόσο ακραίο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέσει αγωγή κατά του διαιτητή Ανδρέα Παππά, διεκδικώντας πάνω από 1 εκατ. ευρώ, λόγω της διαφορετικής του στάσης στα ντέρμπι του Ολυμπιακού σε Λεωφόρο και Τούμπα, καθώς το πρώτο το διέκοψε και το δεύτερο έκανε το παν για να διεξαχθεί κανονικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα