Ο Ολιβιέ Ζιρού πρώτος στόχος της Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε στο κλαμπ των μεγάλων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας σε μεταγραφικά παιχνίδια πολλών εκατομμυρίων, την ίδια στιγμή που διεκδικεί τον τίτλο στην Ισπανία και την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η ομάδα της Μαδρίτης έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Ντιέγκο Κόστα και βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στη «γραμμή κρούσης». Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πρώτος στόχος είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, της Άρσεναλ. Ο Γάλλος επιθετικός φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αλλάξει περιβάλλον, γεγονός που σκοπεύει να αξιοποιήσει η διοίκηση της Ατλέτικο.

Ένα σημείο το οποίο προσθέτει πόντους στο συγκεκριμένο σενάριο, είναι το γεγονός ότι ο Ολιβιέ Ζιρού έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ντιέγκο Κόστα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η μεταγραφή αναμένεται να κλείσει άμεσα, καθώς αυτό είναι που επιθυμούν οι άνθρωποι της Ατλέτικο. Ο Ζιρού είχε κοστίσει περίπου 15 εκατομμύρια στην Άρσεναλ, όταν αποκτήθηκε από την Μονπελιέ, τον Ιούνιο του 2012.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα