Ο κ. Καμμένος και οι… ιθαγενείς

update

 

UPDATE: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο στον οποίο ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης .

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητήθηκε από τον κ. Καμμένο, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού .

 

Σε έθνος ηλιθίων έχει την εντύπωση πως απευθύνεται ο νέος υφυπουργός Υποδομών. Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς την ανακοίνωση του μετά το σάλο που έχει προκληθεί με τις κατά καιρούς «δηλώσεις» του μέσα από τα social media; Μόνο τώρα, αφότου ορκίστηκε η κυβέρνηση, ο Δημήτρης Καμμένος έρχεται να… παρέμβει και να πει ότι δεν έχει καμία ευθύνη. Και δεν φτάνει αυτό αλλά πετά το μπαλάκι των εμετικών κάποιες φορές δηλώσεών του στο στρατό των συνεργατών του. Ομολογεί πως μόνο για το διαδίκτύο είχε περισσότερους από δεκαπέντε και εύλογα τίθεται το ερώτημα, πόσους συνολικά συνεργάτες είχε ένας νέος βουλευτής που μόλις τον περασμένο Ιανουάριο εκλέχθηκε.

Στην δήλωσή του βέβαια ούτε καν σχολιάζει την πρωινή αναφορά στο twitter με την οποία απειλούσε ευθέως όσους ασχολούνταν μαζί του και μάλιστα εκμεταλλευόμενος την νέα θέση που άγνωστο γιατί του ανέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σημειώνει ο υφυπουργός: «Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπό μου, θέλω να σας δηλώσω κατηγορηματικά ότι όλοι οι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα είχαν ως διαχειριστές, συνεργάτες σε αριθμό άνω των δεκαπέντε.

Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα κάτω από τους κωδικούς μου, για πολλές από αυτές δεν φέρω καμία προσωπική ευθύνη και σας ενημερώνω ότι οι λογαριασμοί μου έχουν παραβιαστεί πάνω από τέσσερεις φορές. Για του λόγου του αληθές, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις συνεργατών οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα ζητώ και προσωπικά συγγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, τον ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δεν περισσεύει κανένας Έλληνας πολίτης».

Δηλαδή ο κ. Καμμένος δηλώνει δημόσια πως δεν μπορούσε να επιλέξει σωστούς συνεργάτες να τον πλαισιώσουν, πως εκείνοι που εν τέλει επέλεξε έκαναν του κεφαλιού τους και τον ζημίωσαν και πως εκτός των άλλων φταίνε και οι hackers. Και ο άνθρωπος αυτός επιλέχθηκε από τον «νέο» Αλέξη Τσίπρα για να μπει στο κυβερνητικό σχήμα!

Η απορία για την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού γίνεται ακόμα μεγαλύτερη διαβάζοντας τα παρακάτω που αποτελούν παλαιότερες δηλώσεις του υφυπουργού. Και το ερώτημα παραμένει: γιατί παραμένει στην κυβέρνηση;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα