Ο Εσιέν «επιβεβαίωσε» τον ρόλο του Σισέ στον ΠΑΟ!

Μία άφιξη, μία υποδοχή και μία επιβεβαίωση… Ο Μίκαελ Εσιέν θα ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια, αποκαλύπτοντας πως ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν εκείνος που τον έπεισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση του «τριφυλλιού»!

Είναι φορές μία δήλωση – αποκάλυψη, υπερβαίνει αυτό καθ’ αυτό το γεγονός. Η άφιξη του Μίκαελ Εσιέν στην Αθήνα, ήταν αναμενόμενη. Η μεταγραφή είχε κλείσει από την προηγούμενη εβδομάδα και η αγωνία είχε περιοριστεί στην ελάχιστη πιθανότητα της «σφήνας» από άλλη ομάδα. Η «σφήνα» επιχειρήθηκε από την αγγλική Λέστερ. Όμως ο Γκανέζος χαφ αρνήθηκε και αυτήν την πρόταση, επιμένοντας στην κατ’ αρχήν θετική απάντησή του στον Παναθηναϊκό.

Το νέο, λοιπόν, δεν ήταν η άφιξη του Εσιέν στην Αθήνα, αλλά η αποκάλυψη του παρασκηνίου της μεταγραφής του και η επιβεβαίωση της προοπτικής μίας μεγάλης συνεργασίας. Ο Εσιέν, στις δηλώσεις του, αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που τον έπεισε να υπογράψει στο «τριφύλλι», ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ! Όπως φαίνεται, ο Γάλλος έχει αναλάβει ανεπισήμως τα νέα του καθήκοντα, τα οποία, όπως αποκάλυψε το «iapopsi.gr» πριν από λίγες μέρες, θα είναι ανάλογα με εκείνα του Κριστιάν Καρεμπέρ στον Ολυμπιακό. Δηλαδή ο Σισέ θα αναλάβει τις διεθνείς σχέσεις του συλλόγου και θα συμμετέχει ενεργά στον μεταγραφικό σχεδιασμό και την υλοποίησή του!

Ας δούμε τί δήλωσε ο Μίκαελ Εσιέν κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον περίμεναν περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του «τριφυλλιού»:
«Ήταν μια εύκολη απόφαση. Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό. Είχα επικοινωνία και με έναν φίλο μου που με ενημέρωσε για την ομάδα. Η απόφαση ήταν εύκολη. Μίλησα με τον Σισε. Του είπα ότι υπάρχει μια ενημέρωση για ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκού και εκείνος μου είπε ότι είναι εξαιρετική περίπτωση. Η υποδοχή είναι απίστευτη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Επιστρέφει την Ευρώπη και εγώ από την πλευρά μου θα βοηθήσω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε τίτλους».

Υπενθυμίζουμε ότι η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για δύο χρόνια, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη. Όσον για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο Γάλλος που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, έχει ενημερώσει πως θα αφιχθεί στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου, προκειμένου να έχει πιο λεπτομερείς συζητήσεις με τη διοίκηση των «πράσινων» για τον νέο του ρόλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα