Ο Αστέρας «άλωσε» και το Αγρίνιο

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Παναιτωλικού, με το γκολ που σημείωσε ο Σανκαρέ, στο 64’, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Η ομάδα της Αρκαδίας κατοχύρωσε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα play off και πλέον θα έχει όλο το χρόνο μπροστά της να προετοιμαστεί για την καλύτερη δυνατή παρουσία της στο μίνι τουρνουά που θα ακολουθήσει της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά μέτριο μέχρι να ανοίξει το σκορ ο Αστέρας, στο 64’. Το γκολ του Σανκαρέ ανέβασε το θερμόμετρο. Ο Παναιτωλικός θέλησε να αντιδράσει, αλλά δεν είχε τη… σωστή συνταγή. Μάλιστα, στο 83’, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Μπαράλες και μαζί την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το ματς. Ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 89’, όταν ο Σανκαρέ ανέτρεψε τον Μπόγιοβιτς μέσα στην περιοχή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαχαριάδης, με βοηθούς τους Δημητριάδη και Γεωργιάδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κοντοές, Μπούντιμιρ, Σανκαρέ, Μπόγιοβιτς, Σφακιανάκης και Μύγας. Στο 88’, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοντοές, για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπράκαλι, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνες, Γκάλο, Μπούντιμιρ (56’ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης (75’ Μύγας), Ανέν (81’ Κουτρομάνος), Μπικέι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Μουνάφο, Μπαράλες (84’ Ντελγκάδο), Τσαμπουρής, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Βάλντο (65’ Τσίμο Ναβάρο), Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (90’+ Κυριακόπουλος), Κοντοές, Έντο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα