Ούτε ο Δραγασάκης δεν γλίτωσε από τη Ζωή

Για μία ακόμη φορά ανέβηκαν στη Βουλή οι τόνοι, με πρωταγωνίστρια και πάλι τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία πλέον τα… βάζει και με συναδέλφους της του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά στο… στόχαστρο της εκρηκτικής βουλευτίνας, βρέθηκε ο εκτελών χρέη προέδρου, Γιάννης Δραγασάκης.

Η κα Κωνσταντοπούλου έκανε ένσταση αντισυνταγματικότητας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει ρυθμίσεις για το Ποινικό και Σωφρονιστικό δίκαιο. Ο Γιαννης Δραγασάκης την παρακάλεσε να προηγηθούν οι ομιλίες 2-3 βουλευτών μέχρι να ενημερωθούν όλα τα κόμματα προκειμένου να αρχίσει η συζήτηση. «Οχι, τώρα», επέμεινε η κυρία Κωνσταντοπούλου. «Θα ήταν καλύτερο να είναι όλα τα κόμματα εδώ», της πρότεινε για δεύτερη φορά ο κ. Δραγασάκης, όμως και πάλι η στάση της συναδέλφου του ήταν κάθετη. «Οχι, τώρα».

Η σύγκρουση είχε και συνέχεια, με αφορμή τον χρόνο ομιλίας της κας Κωνσταντοπούλου. Μόλις πέρασαν τα 5 λεπτά που δικαιούνταν, ο Γιάννης Δραγασάκης της έκανε παρατήρηση σε αυστηρό τόνο να τελειώνει. Η Ζωή τον κοίταξε με φαρμακερό βλέμμα, του είπε «δώστε μου ένα λεπτό ακόμα» και συνέχισε για άλλα 3-4 λεπτά. Οταν τελείωσε την ομιλία της και κάθισε ξανά στο έδρανό της, η κα Κωνσταντοπούλου κοίταξε απαξιωτικά τον προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη.

Ο πολύπειρος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, φρόντισε να την «καρφώσει» με το γάντι, καθώς είπε ότι «εκφράζω τη δυσφορία μου τόσο για την παραβίαση του χρόνου στη ομιλίες όσο και για άλλα διαδικαστικά θέματα για τα οποία δεν εισακούγεται το προεδρείο», εννοώντας την άρνηση της Ζωής στα όσα της πρότεινε για τη συζήτηση της ένστασης αντισυνταγματικότητας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα