ΟΠΑΠ: Παράταση στις αιτήσεις για την απόκτηση Gaming Hall

Παράταση 15 ημερών έδωσε η διοίκηση του ΟΠΑΠ στη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από ιδιώτες (ή πράκτορες του οργανισμού που δεν είχαν συμμετάσχει στν πρώτη φάση) για λειτουργία Gaming Hall, των νέων αιθουσών που θα φιλοξενούν VLTs. Παράλληλα, με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά και η διαδικασία επιλογής των χώρων που θα λειτουργήσουν τα 660 Gaming Halls (που θα ονομάζονται Play ΟΠΑΠ) καθώς ήδη έχουν κατατεθεί 4.000 αιτήσεις από ιδιοκτήτες ακινήτων ανά την Ελλάδα.

Η αρχική προθεσμία για τους ιδιώτες έληξε την Δευτέρα με στελέχη της αγοράς τυχερών παιχνιδιών να υποστηρίζουν πως η συμμετοχή «έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία». Η 15θημερη παράταση συνδέεται με την μεγάλη προσέλευση υποψηφίων οι οποίοι προσέρχονται στα γραφεία του ΟΠΑΠ στην Λεωφόρο Κηφισού. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στις εκατοντάδες αιτήσεις ιδιωτών περιλαμβάνονται και πολλές αιτήσεις από υφιστάμενους ιδιοκτήτες πρακτορείων οι οποίοι δεν μετείχαν στην αρχική διαδικασία και ο ΟΠΑΠ τους έδωσε αυτήν την επιπλέον δυνατότητα επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή τους στο εγχείρημα των VLTs.

 

Αρκετοί από τους πλέον των 500 ιδιοκτητών πρακτορείων που συμμετείχαν στην αρχική διαδικασία και κατέθεσαν μέχρι τα τέλη του 2014 τη σχετική αίτηση στον ΟΠΑΠ βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης. Οι ιδιώτες καλούνται τώρα να καταθέσουν αιτήσεις μέχρι 16 Φεβρουαρίου προκειμένου στη συνέχεια να αξιολογηθούν με τη διοίκηση του ΟΠΑΠ να ανοίγει παράθυρο για τους πράκτορες. Στη νέα φάση, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και όσοι ιδιοκτήτες πρακτορείων δεν μετείχαν στην αρχική διαδικασία.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που υπάρχει στον ειδικό διαδικτυακό τόπο όπου παρέχεται και όλο το σχετικό ενημερωτικό υλικό με τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία. Ο ΟΠΑΠ εφαρμόζοντας τις διεθνείς πρακτικές και όλα όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία έχει βάλει σαφείς προϋποθέσεις στους υποψήφιους συνεργάτες. Προβλέπεται, για παράδειγμα, πως από τους αιτούντες που πληρούν τους όρους της παρούσας θα προτιμηθούν όσοι έχουν στην κυριότητά τους ακίνητο ή διατηρούν μακροχρόνια μίσθωση ακινήτου κατάλληλου για τη λειτουργία καταστήματος VLTs.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα