Οι 20 παίκτες που βλέπουν την «έξοδο»!

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να στερείται αξιοπιστίας και οργάνωσης, μπορεί να διασύρεται παγκοσμίως σε όλα τα επίπεδα, όμως εξακολουθεί να αναδεικνύει παίκτες και να συγκεντρώνει πάνω του τη μεταγραφική προσοχή των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, είκοσι (20) παίκτες από τις τρεις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, συγκαταλέγονται στη λίστα των μεταγραφικών στόχων των Ευρωπαίων. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμένεται να έχουν έντονο καλοκαίρι, καθώς πολύς κόσμος θα μετακινηθεί εντός και εκτός και μαζί τους αρκετό χρήμα θα αλλάξει χέρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες καταλαμβάνουν τη «μερίδα του λέοντος». Η πορεία στο Champions League και η ανάδειξη παικτών νεαρής ηλικίας σε κορυφαίο επίπεδο, δημιούργησαν ένα πλέγμα ενδιαφέροντος από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι παρακολουθούν στενά τη δραστηριότητα στον σύλλογο του Πειραιά. Οι παίκτες που «κινδυνεύουν» με μετακίνηση το καλοκαίρι είναι οι εξής: Μαζουακού, Αφελάι, Μήτρογλου, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ και Σαντάνα.

Μία από τα ίδια και στον Παναθηναϊκό, αλλά με λιγότερες επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο αναμένεται να αποχωρήσουν για το εξωτερικό οι Καρέλης, Πράνιτς, Μέντες, Μπούι και Μαυρίας.

Στον ΠΑΟΚ δεν αποτελεί σύνηθες φαινόμενο, όμως και εκεί υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Ιτάνζ και Μαντούρο θα επιλέξουν τον δρόμο της ξενιτιάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα