Ανταγωνιστής για Ντιόπ, «κλεισμένοι» Πουλίδο, Φορτούνης

Το δεδομένο κενό που υφίσταται στη μεσοαμυντική γραμμή θέλει να καλύψει το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η διοίκηση της ομάδας.

Πρώτος στόχος καθ’ υπόδειξη Μίτσελ που γνωρίζει άριστα την ισπανική αγορά είναι άσος της Λεβάντε, Πάπε Ντιόπ.

Ο Σενεγαλέζος ενδιαφέρει εδώ και ένα χρόνο τους «ερυθρολεύκους», αλλά φέτος παρουσιάζεται πιο διαλλακτική η Λεβάντε ώστε να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν «παλεύει» μόνος του για την απόκτηση του 28χρονου καθώς σύμφωνα με το talksport.com, και η Σουόνσι παρακολουθεί την περίπτωσή του.

«Ο Ολυμπιακός θα παλέψει με τη Σουόνσι για την υπογραφή του μέσου της Λεβάντε, Παπακούλι Ντιόπ, αυτό το καλοκαίρι. Ο Ντιόπ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και μετά από έξι χρόνια σε Ταραγόνα, Σανταντέρ και Λεβάντε είναι ανοικτός σε μία νέα πρόκληση. Ο Σενεγαλέζος διεθνής, που είναι γνωστός επίσης και ως Πάπε Ντιόπ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σουόνσι, ενώ παρακολουθείται επίσης από πολλές ομάδες της Serie A. Αλλά ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται κι αυτός επίσης και θα προσπαθήσει να τον πάει στην Ελλάδα αντί να τον αφήσει στην Ουαλία ή την Ιταλία», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μάλιστα, όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ, αυτή η υπόθεση είναι ανεξάρτητη από αυτή της παραμονής του Ντέλβιν Εντινγκά, καθώς ο Ντιόπ μπορεί να αγωνιστεί και ως «8άρι».

Σχετικά με τις άλλες ανοιχτές υποθέσεις, Πουλίδο και Φορτούνης αναμένεται να αποτελέσουν τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Ολυμπιακού ενώ διαψεύδεται κάθε ενδιαφέρον για τους Νάτσο Σκόκο και Μπίμπρας Νάτχο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα