Ντε Μπλάσις: «Κανείς δεν μπορεί να πάρει τίποτα λόγω Ολυμπιακού»

Το λόγο για τον οποίο όχι μόνο ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να κατακτήσει κάποιο τίτλο εξήγησε με δηλώσεις του ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, τονίζοντας πως η παρουσία του Ολυμπιακού εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι αυτή που αποτελεί εμπόδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον «Αρκαδία 93.8»

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Είχαμε καλή απόδοση και καλές πάσες, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Έγιναν όμως και λάθη, κάτι που πρέπει να μάθουμε και να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι μόνο σε αυτό το ματς. Το βλέπουμε και σε άλλα παιχνίδια, κυρίως στην επίθεση. Είναι κάποια παιχνίδια που η μπάλα δεν θέλει να μπει, έτσι και έγινε στο παιχνίδι». 

Για τα πλέι οφ: «Περιμένουμε καλά αποτελέσματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ομάδες. Υπάρχουν στιγμές που κάποια ομάδα είναι πιο φορμαρισμένη και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση». 

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Το πιστεύω εγώ, το πιστεύουν οι συμπαίκτες μου. Τα πλέι οφ είναι πάνω κάτω τα ίδια. Όποιος έχει αυτοπεποίθηση θα πάει και πιο μακριά». 

Για το αν έχουν «χαλαρώσει» ενόψει πλέι οφ: «Συνειδητά όχι. Ίσως εγκεφαλικά χαλαρώνεις λίγο, αλλά δεν πρέπει να γίνει. Ξέρουμε πως η διαφορά παίζει ρόλο και πρέπει να προσέξουμε». 

Για το αν θα συνεχίσει στον Αστέρα ή αν έχει πρόταση: «Ελπίζω πως ναι. Νιώθω καλά και περνάω πολύ καλά εδώ στην Τρίπολη. Απ’ ότι ξέρω όχι. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρω κάτι τέτοιο». 

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Θα προσπαθήσουμε να λυθεί το πρόβλημα της απουσίας του Ουσέρο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί θα είναι δύσκολο παιχνίδι». 

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Προτιμώ να είμαι πιο μπροστά, ωστόσο θέλω να παίζω όπου μου λέει ο προπονητής μου. Μου αρέσει να παίζω έξω αριστερά. Είναι η θέση που μου ταιριάζει περισσότερο. Δεν με ενοχλεί, αν η ομάδα χρειαστεί κάποια άλλα πράγματα». 

Για τις διαφορές του Αστέρα, πέρσι με φέτος, αλλά και των Βεργέτη και Τσιώλη: «Υπάρχουν κάποιες διαφορές στα παιχνίδια, αλλά πάνω κάτω είμαστε η ίδια ομάδα. Ο Στάικος μας προπόνησε καλύτερα και πιο δυνατά. Εκεί είναι και η ουσιαστικότερη αλλαγή. Στο αγωνιστικό, είναι δύο διαφορετικές προσωπικότητες, χειρίζονται διαφορετικά κάποια πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα