Ντέρμπι Μουρίνιο (;)-Κόντε για Γκριεζμάν

Ντέρμπι… πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταγωνιστές τον Ζοσέ Μουρίνιο (;) και τον Αντόνιο Κόντε βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στη Βρετανία, με… έπαθλο τον Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος κάνει εκπληκτικά πράγματα τη φετινή περίοδο.

Ο Γάλλος έχε φτάσει τα 30 γκολ φέτος και έχει εξελιχθεί σε παίκτη – κλειδί, αλλά και ηγέτης των «ροχιμπλάνκος». Όπως φαίνεται, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ζητήσει τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, κοντράροντας, όλως τυχαίως, την πρώην ομάδα του Τσέλσι, η οποία έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «μπλε» του Λονδίνου από το καλοκαίρι.

Τα μεγάλα εμπόδια για τις δύο βρετανικές ομάδες είναι δύο… συν ένα. Πρώτον, η κάθετη άρνηση της Ατλέτικο να πουλήσει το μεγάλο της – όπως εξελίχθηκε – αστέρι. Το δεύτερο είναι ότι ο διεθνής Γάλλος έχει εκφράσει μία… απέχθεια για το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς πιστεύει ότι δεν του ταιριάζει, ενώ δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από τον τρόπο ζωής στη Βρετανία. Το τρίτο είναι φυσική συνέπεια του πρώτου και αφορά την υψηλή ρήτρα του συμβολαίου του, η οποία ανέρχεται σε 50 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, ο Γκριεζμάν θα σταθμίσει όλες τις προοπτικές, ωστόσο σκοπός του είναι να παραμείνει για έναν τουλάχιστον χρόνο στην Ισπανία και την Ατλέτικο, καθώς είναι μόλις 25 χρονών και η αξία του ανεβαίνει συνεχώς.

Μία σημαντική παράμετρος είναι και το Champions League, καθώς ο Γάλλος θα αγωνιστεί σίγουρα με την Ατλέτικο, ενώ η Τσέλσι από τη μία δεν διασφάλισε κάποια από τις προνομιούχες θέσεις στην Premier League, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εξασφαλίσει την 4η θέση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα