Νεκροί δύο ύποπτοι της υπόθεσης διαφθοράς της FIFA!

Σοκαρισμένη για μία ακόμη φορά η φίλαθλη κοινή γνώμη. Αυτή τη φορά τα πράγματα αρχίζουν και ξεφεύγουν, διότι άλλο είναι να σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα σου, να στήνονται παιχνίδια, να γίνονται εικονικές πλειοδοσίες και να χρηματίζονται παράγοντες για την ψήφο τους και άλλο να δολοφονείται κόσμος!

Οι Ούγκο και ο γιός του Μαριάνο Γίνγκις, αμφότεροι πολίτες και κάτοικοι της Αργεντινής, βρέθηκαν δολοφονημένοι λίγες μέρες πριν μεταφερθούν στην Αμερική προκειμένου να δικαστούν για την υπόθεση διαφθοράς της FIFA.

Οι συγκεκριμένοι άνδρες διατηρούν διαφημιστική εταιρία και κατηγορούνταν ότι πρωτοστατούσαν σε παράνομες διαδικασίες προκειμένου να διατηρούν συγκεκριμένα κανάλια τα τηλεοπτικά δικαιώματα αγώνων Παγκοσμίων Κυπέλλων ποδοσφαίρου, αλλά κι άλλων διοργανώσεων υπό την αιγίδα της FIFA. Ήταν δύο εκ των έξι πρώτων συλληφθέντων της υπόθεσης διαφθοράς που είχε εντοπίσει η Interpol.

Η εξέλιξη αυτή είναι πραγματικά σοκαριστική και ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως κάποιοι θέλουν να κρατήσουν κάποια στόματα κλειστά, καθώς ήδη ορισμένοι είχαν αρχίσει να… κελαηδούν!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα