“Να γίνεις πραγματικός ηγέτης, όχι ψευδοπροφήτης”

Προσωπική έκκληση στον Έλληνα πρωθυπουργό απηύθυνε ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων στο Ευρωκοινοβούλιο, Γκι Φερχόφσταντ, ζητώντας του να γίνει ένας πραγματικός μεταρρυθμιστής ηγέτης, της εμβέλειας Βενιζέλου(όχι του Ευάγγελου διευκρίνισε), και όχι ένας ψευδοπροφήτης, ώστε να αποφευχθεί ένα εκλογικό ατύχημα που θα έκανε τον ελληνικό λαό φτωχότερο.

“Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις’, τόνισε και πρόσθεσε πως είναι θυμωμένος και οργισμένος γιατί ενώ οι Έλληνες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, η πολιτική ελίτ δεν έπραξε ότι μπορούσε, με αποτέλεσμα όπως είπε να διευκολύνεται το Grexit.

Δυστυχώς είπε, τρέχουμε ολοταχώς προς ένα Grexit και οι καθημερινοί άνθρωποι είναι αυτοί που θα πληρώσουν τον λογαριασμό”. Μόνος δρόμος κατέληξε να προσχωρήσει η κυβέρνηση της Ελλάδα;ς τις επόμενες 48 ώρες σ΄ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων, να βάλει τέλος στα προνόμια των λίγων, των πλοιοκτητών, του στρατιού και της εκκλησίας καθώς και στο πελατειακό κράτος, το οποίο χρησιμοποιεί και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως είπε, αναφέροντας το παράδειγμα του διορισμού στελεχών του σε επιτροπές του υπουργείου Παιδείας.

(ΠΗΓΗ:presspublica.gr)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα