Ναμπίλ Μπαχούι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Την περίπτωση του διεθνούς ακραίου επιθετικού της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Ναμπίλ Μπαχούι, φέρονται να εξετάζουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος από το Αμπού Ντάμπι, όπου κάνει προετοιμασία με την ομάδα του!

Ο 23χρονος παίκτης παραδέχθηκε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως έχει ενημερωθεί από τον ατζέντη του, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Αποκάλυψε, όμως, πως η ομάδα του έχει λάβει μία προσφορά στα γραφεία της και αναμένει την απάντησή της, ώστε να ενημερωθεί και ο ίδιος για την προέλευσή της και βέβαια, να διαπραγματευθεί τους δικούς του όρους. Ο Μπαχούι χαρακτήρισε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την προοπτική της μεταγραφής του και ότι περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις!

Ο επιθετικός της ΑΙΚ είναι 7 φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας. Ξεκίνησε την πορεία του στην ακαδημία της Μπρομαποϊκάρνα, ενώ έχει αγωνιστεί ως δανεικός στις Γκρόνταλς, Βάσμπι και Ακρόπολις! Από το 2013 ανήκει στο δυναμικό της ΑΙΚ, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 55 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 21 τέρματα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα