Νέο αγροτικό «εργαλείο» από την Τράπεζα Πειραιώς

Ένα καινούργιο ευέλικτο χρηματοοικονομικό εργαλείο για τον αγροτικό κόσμο λανσάρει εδώ και μερικές ημέρες (σ.σ. από τη Δευτέρα 24/4) η Τράπεζα Πειραιώς.

Ο λόγος για το προϊόν «Μικρο-χρηματοδότηση Αγροτών» έως €5.000, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να καλύπτουν άμεσα τις έκτακτες ανάγκες τους, που σχετίζονται με την αγροτική δραστηριότητα και απαιτούν ρευστότητα για τη διαχείρισή τους. Τέτοιες ανάγκες είναι για παράδειγμα η αποκατάσταση ζημιών στον γεωργικό εξοπλισμό, οι μικροεπισκευές, η αντικατάσταση φυσικού ή ζωικού κεφαλαίου μικρής κλίμακας και οποιαδήποτε άλλα μη προγραμματισμένα έξοδα.

Με την ταχεία ανταπόκριση της τράπεζας στα σχετικά αιτήματα, δίνεται η δυνατότητα της συνέχισης της παραγωγικής λειτουργίας των εκμεταλλεύσεων, χωρίς οι προσωρινές δυσχέρειες που προκαλούνται να αποτελούν εμπόδιο.

Όπως λένε οι άνθρωποι της Τράπεζας Πειραιώς, η «Μικρο-χρηματοδότηση Αγροτών» έως €5.000 είναι για ένα σύγχρονο και ευέλικτο τραπεζικό προϊόν, που απευθύνεται σε αγρότες, οι οποίοι έχουν επιλέξει την Πειραιώς για τη λήψη των αγροτικών επιδοτήσεών τους. Συμπληρώνουν δε ότι η νέα πρωτοβουλία της τράπεζας εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσής της για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στήριξη του αγροτικού τομέα, ο οποίος διαθέτοντας τεράστιες δυνατότητες μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για την εθνική οικονομία.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα