Νέα ρεκόρ από την πιο τρελή ομάδα του κόσμου!

Την 23η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι Golden State Warriors στο πρωτάθλημα του NBA, αλλά αυτό δεν αποτελεί πια είδηση. Η ομάδα του Σαν Φραντσίσκο καταφέρνει παράλληλα με τις νίκες να δημιουργεί κι άλλα ρεκόρ κι αυτό έχει σίγουρα το ενδιαφέρον του.

Στην Ινδιανάπολη οι Warriors νίκησαν τους Pacers με 123-131. Θα πει κανείς… σιγά τη νίκη, μόνο με οκτώ πόντους. Δίκιο έχετε, θα απαντήσουμε εμείς. Αλλά ας δούμε με ποιον τρόπο ήρθε η 23η νίκη στη σειρά που μαζί με τις τέσσερις περσινές σηματοδοτούν ένα σερί 27 νικών, το δεύτερο καλύτερο στην ιστορία του NBA (το μεγαλύτερο σερί είναι των Lakers με 33 συνεχόμενες νίκες πριν από 44 χρόνια).

Στην πρώτη περίοδο οι πρωταθλητές σημείωσαν 44 πόντους και ισοφάρισαν την καλύτερή τους φετινή επίδοση. Στο πρώτο ημίχρονο νικούσαν 60-79! Οι 79 πόντοι είναι η καλύτερη φετινή τους επίδοση σε ένα ημίχρονο. Στην γ’ περίοδο νικούσαν 83-111 και φυσικά οι 111 πόντοι σε τρεις περιόδους είναι επίσης το καλύτερό τους ρεκόρ για φέτος. Στην τελευταία περίοδο απλά χαλάρωσαν, ηττήθηκαν με το επιμέρους 40-20 και γι’ αυτό η νίκη τους περιορίστηκε σε αυτή τη μικρή διαφορά των οκτώ πόντων. Οι 131 πόντοι δεν είναι πάντως η καλύτερη φετινή τους επιθετική συγκομιδή, αφού με τους Suns σκόραραν 135 πόντους και με τους Pelicans 134. Αν ήθελαν, βέβαια, το έσπαγαν το ρεκόρ τους… Τη χάρη του Στεφ Κάρι στο συγκεκριμένη ματς τη δανείστηκε ο Κλέι Τόμπσον με 10/16 τρίποντα!

Επόμενο παιχνίδι της κορυφαίας ομάδας του πλανήτη οι Boston Celtics και μετά ακολουθούν οι Bucks του Γιάννη Αντετοκούμπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα