Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Έπιασαν τόπο οι πιέσεις μας»

Στα απτά αποτελέσματα που έφεραν όπως ο ίδιος λέει η πίεση που ασκήθηκε από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τη Ν.Δ. προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω και οι Έλληνες αγρότες που έχουν πληγεί από την επιβολή του ρωσικού εμπάργκο, αναφέρθηκε με σημερινή δήλωσή του ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή νέου ενισχυτικού για τους αγρότες προγράμματος, είπε τα εξής:

«Οι συντονισμένες ενέργειες και οι ισχυρές πιέσεις και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για την περαιτέρω ενίσχυση των αγροτών που έχουν πληγεί από τι εμπάργκο και την επέκταση αυτών των προστατευτικών μέτρων για επιπλέον κατηγορίες αγροτικών προϊόντων ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος για την Ελλάδα έφεραν απτά αποτελέσματα.

»Με το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνονται, πλέον προϊόντα όπως επιτραπέζια σταφύλια, ντομάτες, πορτοκάλια , μανταρίνια, μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα. Δεν σταματάμε, όμως εδώ. Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν αμείωτα ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη οικονομική στήριξη των αγροτών μας που πλήττονται από το ρωσικό εμπάργκο και να αποζημιωθούν στο συνολικό ποσό της ζημιάς που έχουν υποστεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα