Μόνο στην “Α”: Θλίψη στη showbiz για τον θάνατο Ελληνίδας τραγουδίστριας (εικόνες)

Αν και υπήρξε μία πολύ καλή τραγουδίστρια έχοντας συνεργαστεί με πολλά ονόματα του πενταγράμμου, ο θάνατός της πριν από λίγες μέρες δεν έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, αφού η ίδια είχε καταφέρει να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τον αγώνα που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Η δραματική αποκάλυψη έγινε μέσα από τα προφίλ στο Facebook πολλών καλλιτεχνών, όπως της Ελένης Καρουσάκη, του Πέτρου Ίμβριου, της Μαρίας Σαμίου και άλλων που είχαν συνεργαστεί με τη Σαμίρα Μιχαήλ, που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο. Η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της, «έφυγε» πολύ νέα μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, που την «χτύπησε» στο παχύ έντερο. Αν και η ίδια προσπαθούσε να κρύβει πίσω από ένα τεράστιο χαμόγελο τα όσα άσχημα περνούσε, αντί να ζητάει δύναμη, έδινε δύναμη σε όσους έσπευδαν να της συμπαρασταθούν.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους αλλά και όλους όσους είχαν συνεργαστεί μαζί της. Το σίγουρο είναι ότι θα μείνει για πάντα στο μυαλό όλων τόσο για το μοναδικό μουσικό της ταλέντο, όσο και για τον απαράμιλλο χαρακτήρα της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα