«Μόνο για την Μάντσεστερ θα έφευγα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάγκερ. Ο 30χρονος μέσος που από τα 13 του άνηκε στην οικογένεια της Μπάγερν παραδέχθηκε πως ήταν δύσκολη απόφαση και πως έφυγε επειδή η Μάντσεστερ είναι τεράστιο κλαμπ, επειδή έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Λουίς Φαν Γκάαλ και επειδή το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό του κόσμου. Στην τοποθέτησή του ανέφερε:

«Απόλαυσα τα χρόνια μου στη Μπάγερν, ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και δεν πήρα εύκολα την απόφαση να αποχωρήσω. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μόνη ομάδα για την οποία θα έφευγα από την Μπάγερν. Νιώθω έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου, παίζοντας στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου, και ανυπομονώ να συνεργαστώ και πάλι με τον Λουίς Φαν Χάαλ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια μου στην Μπάγερν και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τις υπέροχες αναμνήσεις».

Από τη πλευρά του, ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, είπε γι’ αυτή τη μεγάλη μεταγραφή του παλιού του γνώριμου: «Ο Μπάστιαν δεν είναι ξένος για μένα. Έχουμε συνεργαστεί στην Μπάγερν και ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στη Γιουνάιτεντ. Οι επιτυχίες του μιλούν από μόνες τους, καθώς κατέκτησε όλους τους τίτλους που θα μπορούσε σε συλλογικό επίπεδο και ήταν μέλος της εθνικής Γερμανίας που κατέκτησε το Μουντιάλ. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του και την ικανότητά του να ελέγχει το ρυθμό ενός αγώνα. Θα μας βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του, είναι μια σπουδαία προσθήκη για μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα