Μόνιμος κάτοικος… Τότεναμ ο Λιορίς!

Νέο συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας υπέγραψε στην Τότεναμ ο διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας, Ούγκο Λιορίς, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Οι «πετεινοί» κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουν τον Γάλλο γκολκίπερ στο δυναμικό τους, προσφέροντας ένα πάρα πολύ καλό συμβόλαιο και μία γενναία αύξηση των αποδοχών του. Ο Λιορίς όντως είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Τότεναμ δεν είναι ανταγωνιστική σε επίπεδο διεκδίκησης του πρωταθλήματος, λέγοντας πως θέλει να αγωνιστεί σε μία ομάδα που να συμμετέχει στο Champions League.

Η άφιξη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο άλλαξε τα δεδομένα και φαίνεται πως το πλάνο της Τότεναμ περιλαμβάνει μεγαλύτερες φιλοδοξίες, γεγονός που έπεισε τον Λιορίς να παραμείνει και να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του:

«Μίλησα με τον πρόεδρο, Ντάνιελ Λέβι και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το κλαμπ θα είναι ανταγωνιστικό. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι σε μία ομάδα σαν στο σπίτι σου, ενώ και η οικογένειά μου αισθάνεται καλά εδώ. Απολαμβάνω την εξαιρετική σχέση των οπαδών με την ομάδα τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα