ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ: Βραβείο True Leader 2012 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η ΜΥΘΟΣ Ζυθοποιία βραβεύθηκε από την ICAP Group, σε ειδική εκδήλωση στις 22 Οκτωβρίου, για 2η συνεχόμενη χρονιά ως True Leader 2012 ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 20.500 επιχειρήσεις, ενώ αποτέλεσε τη μοναδική εταιρία που διακρίθηκε στον κλάδο των ποτών.

Πέρα από το γεγονός ότι η Μύθος Ζυθοποιία αποτελεί τη μοναδική εταιρεία από τον κλάδο ποτών που βραβεύτηκε για τα αποτελέσματά της το 2012 και τη μοναδική Ζυθοποιία που διακρίθηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές με τον τίτλο του True Leader, βελτίωσε επιπλέον την κατάταξη της κατά 5 θέσεις αποτελώντας την 154η εταιρεία σε σύνολο 20.500 επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), μέσα από ένα σύνολο 20.500 επιχειρήσεων ξεχώρισε 35 εταιρείες μεταξύ των οποίων και η Μύθος Ζυθοποιία καθώς και 8 Ομίλους οι οποίοι αποτελούν True Leaders. Στο πλαίσιο αυτό, η Μύθος Ζυθοποιία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις:

– 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2012, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (με κριτήριο κατάταξης το EBITDA).

– 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2011 στο 2012.

– 10 κορυφαίες θέσεις του κλάδου της (με βάση τον τζίρο).

– Εταιρείες με υψηλό Rating Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνεται από Β2 έως Α1

Όπως δήλωσε ο CEO της ΜΥΘΟΣ Ζυθοποιίας κ. Αλέξανδρος Καραφυλλίδης: «Η αναγνώριση μας ως True Leader αποτελεί επιβεβαίωση της στρατηγικής μας κατεύθυνσης αλλά και κίνητρο για περαιτέρω διακρίσεις που θα αποδείξουν ότι η «Δίψα να προχωράμε μπροστά» δεν είναι απλά λόγια αλλά δομικό στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας που ενστερνίζονται οι άνθρωποί μας. Η διάκριση μας θέτει τον πήχη ψηλά και αποτελεί δέσμευση για την κατάκτηση νέων στόχων. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους στη ΜΥΘΟΣ Ζυθοποιία που με πάθος ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους δίνοντας στην εταιρεία μας τη θέση του True Leader.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα