Μποροβήλος: «Στόχος οι δύο πρώτες θέσεις»

Η διαφορά των δύο βαθμών που χωρίζει την ομάδα του από τις υπόλοιπους τρεις αντιπάλους στα play off, δεν προκαλούν εκνευρισμό στον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος πιστεύει στις ανατροπές…

Ο πρώην διαιτητής και νυν παράγοντας του αρκαδικού συλλόγου, μίλησε για την κλήρωση του προγράμματος των play off, υπενθυμίζοντας σε όλους πως τα προηγούμενα χρόνια, μόλις μία ομάδα κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά στο τουρνουά. Ας δούμε τι δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στα play off για άλλη μια χρονιά. Τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι αλήθεια πως η ομάδα δεν πήγε όπως θα θέλαμε, αλλά τώρα στα play off θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Σίγουρα το αβαντάζ των βαθμών στα play off στο ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό, αλλά να σας θυμίσω πως μόνο μια φορά στα προηγούμενα χρόνια, η ομάδα που είχε το αβαντάζ κατάφερε να τελειώσει στη πρώτη θέση, που σημαίνει πως γίνονται ανατροπές. Το γεγονός πως δεν έχουμε βαθμό δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε.

Εμείς μπαίνουμε στα play off με στόχο τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις, γιατί όποια ομάδα βγει στην Ευρώπη από την τελευταία θέση θα έχει πρόβλημα στον προγραμματισμό, γιατί είναι μικρό το διάστημα και θα της διαταράξει το πρόγραμμα που έχει φτιάξει για τη νέα σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα