Μπεργκ: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι φανταστικοί»

Την καλύτερη διαφήμιση για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έκανε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος παραχώρησε μίνι συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σουηδίας.

Ο διεθνής επιθετικός των «πράσινων» χαρακτήρισε «ακραίους» τους φίλους του «τριφυλλιού», αλλά με την καλή έννοια και παραδέχθηκε πως αισθάνεται πολύ κουρασμένος από τη δύσκολη σεζόν που είχε ο ίδιος και η ομάδα του:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό. Ήταν μεγάλη τιμή και θα την έχω σε όλη την καριέρα μου. Είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, προσπαθώ να μην το κάνω, αλλά οι οπαδοί είναι φανταστικοί και με αγαπούν. Το νιώθω έντονα και είμαι χαρούμενος.

Είναι ξεχωριστοί. Για αυτούς είχα μία εξαιρετική σεζόν. Περίμεναν την κατάκτηση ενός τίτλου για καιρό, ήταν μεγάλη αναμονή. Είναι κάπως ακραίοι, αλλά με την καλή έννοια. Σε άλλα μέρη οι φίλαθλοι απλά σε κοιτάνε, στην Ελλάδα υπάρχουν αγκαλιές, φιλιά και άλλα παρεμφερή. Δεν το έχω συνηθίσει, αλλά σημαίνει πάρα πολλά για αυτούς.

Όταν τραυματίστηκα στο Αμβούργο, προσπαθούσα να μείνω προσηλωμένος. Φυσικά, κάποιες στιγμές είχα βαθύτερες δυσάρεστες σκέψεις, αναρωτιόμουν, αλλά το πάλεψα. Ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω. Τίποτα δεν σου χαρίζεται, πρέπει να κουραστείς για να το πάρεις.

Έχω αδειάσει πάρα πολύ, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Κυρίως τώρα στο τέλος είχαμε δύσκολα και δυνατά παιχνίδια, με τους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου και με τα play off. Αλλά δύο ματς μου έμειναν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα