Μπεργκ: Δεν αρκεί να λέμε ότι είμαστε επαγγελματίες…

Σαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, άφησε με δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε απογοητευμένος και τόνισε ότι δεν αρκεί, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, να λένε ότι είναι επαγγελματίες, αλλά πρέπει να το δείχνουν και στο γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς επιθετικού στο sport24.gr:

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί, να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες και να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Ήταν παιχνίδι με πολλούς χώρους. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο, σκόραραν δύο εύκολα γκολ και μετά, το μόνο που έκαναν ήταν να παίζουν άμυνα. Εμείς δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, δεν κάναμε ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη απογοήτευση.

Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Δεν κλείσαμε τον… διακόπτη μετά το 2-0. Απλά αμύνθηκαν πάρα πολύ και δεν μπορέσαμε να τους διασπάσουμε. Είναι δύσκολο όταν έχεις μαζεμένους πολλούς αντιπάλους σε λίγα μέτρα. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν πετύχαμε. Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω.

Πρέπει να βρούμε κίνητρο. Πληρωνόμαστε για να παίζουμε και επιβάλλεται να είμαστε επαγγελματίες και να έχουμε πάθος. Αλλά δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να το δείχνουμε στα παιχνίδια. Αυτό εξαρτάται από τον κάθε ποδοσφαιριστή, ξεχωριστά, να το αποδείξει.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που συμβαίνει στη Λεωφόρο. Ίσως επηρεάζει ότι στις έδρες τους, οι άλλες ομάδες μας αντιμετωπίζουν πιο επιθετικά. Αλλά, όπως προανέφερα, σήμερα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι μετά το 2-0. Δεν ήταν καλό για εμάς αυτό που έγινε και νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση.

Εννοείται πως το Euro είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση και θέλω να είμαι εκεί και να παίξω. Για να τα καταφέρω, πρέπει να δείξω πράγματα με τον Παναθηναϊκό. Αλλά, θέλω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα