Μπάχαλο με τον ποιος πέφτει κι ανεβαίνει!

Η χαρά των Ελλήνων φιλάθλων είναι μεγάλη όταν ολοκληρώνεται ένα πρωτάθλημα, διότι δεν ξέρουν αν έχει τελειώσει οριστικά. Αυτή είναι η ομορφιά του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Super League και Football League είναι συγκοινωνούντα δοχεία, καθώς η πτώση των μεν, σηματοδοτεί την άνοδο των δε. Ωστόσο, το σενάριο τιμωρίας της Κέρκυρας έχει ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά τεσσάρων συν μίας ομάδας! Συγκεκριμένα, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή, Λάρισα και Απόλλωνας παλεύουν για την τρίτη θέση των Play Off της Football League, καθώς υπάρχει η πιθανότητα η Κέρκυρα να υποβιβάζεται και να ανοίγει μία επιπλέον θέση για την πρώτη κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, όμως, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η ομάδα που θα τερματίσει 15η (πάνω από Νίκη Βόλου, ΟΦΗ, Εργοτέλη) και θα υποβιβαστεί βάση βαθμολογίας θα προσπαθήσει να κερδίσει την παραμονή της μέσω υποβιβασμού της Κέρκυρας. Με λίγα λόγια, μπάχαλο.

Κάπου στο καταστατικό θα υπάρχει φυσικά πρόβλεψη, δεν μπορεί. Αλλά ακόμη κι αν υπάρχει και είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, οι ενδιαφερόμενοι δεν θα το αφήσουν έτσι

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα