Μουρίνιο: «Μπορεί πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

Στο ρυθμό του αυριανού ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ κινούνται όλοι στην Αγγλία και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δίστασε να δώσει αρκετές πιθανότητες στους «κόκκινους» για το πρωτάθλημα αφού δεν έχουν την έξτρα κόπωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

«Έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν, καθώς δεν συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λίβερπουλ είναι σε διακοπές για μία σεζόν. Μία εβδομάδα να προετοιμαστεί για ένα παιχνίδι, να παίξει το παιχνίδι και μία ακόμα εβδομάδα να προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα απίστευτο πλεονέκτημα», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής που φυσικά είχε ένα καλό λόγο να πει για τον βοηθό του κατά την πρώτη του θητεία στην Τσέλσι, Μπρένταν Ρότζερς. «Πιστεύω πως η Λίβερπουλ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Και αυτό γιατί είναι καλοί, όπως και ο Μπρένταν».

«Οι παίκτες μου θα παίξουν 60 παιχνίδια, ενώ της Λίβερπουλ 40. Είναι μεγάλη η διαφορά. Όταν έχεις ποιότητα, φιλοδοξία, αλλά και αυτό το πλεονέκτημα, τότε ναι, μπορούν», συμπλήρωσε ο 50χρονος.

Μιλώντας γενικότερα για την Πρέμιερ Λιγκ, ανέφερε: «Αυτήν την στιγμή, όλοι είναι εδώ. Η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Σίτι, στους τέσσερις πρώτους. Αυτή την σεζόν η πίεση δεν θα είναι μόνο για τον τίτλο, αλλά και για τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Νομίζω πως θα είναι δύσκολα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα