Μουρίνιο: «Θα υπέγραφα και αύριο νέο συμβόλαιο»!

Στην Τσέλσι και στο αγγλικό ποδόσφαιρο για… πάντα θέλει να μείνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην Daily Telegraph.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τους «μπλε» μέχρι το 2017 και ήδη σκέφτεται πως θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Λονδίνου. Όπως τόνισε πάντως, δεν του ανήκει το κλαμπ και εξαρτάται από την απόφαση των ιδιοκτητών και τα αποτελέσματα που θα φέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα:
«Θα υπέγραφα νέο συμβόλαιο ακόμη και αύριο! Αυτό είναι που θέλω. Θέλω να μείνω στην Τσέλσι και στο αγγλικό ποδόσφαιρο, διότι πιστεύω πως αυτό είναι το σωστό. Δυστυχώς, η Τσέλσι δεν μου ανήκει. Εξαρτιέμαι από το κλαμπ και τα αποτελέσματα.

Πέρυσι αισθάνθηκα ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όμως δεν ήμασταν έτοιμοι να αντέξουμε τόσο μεγάλη πίεση. Φέτος βελτιωθήκαμε με τις προσθήκες των Ντιέγκο Κόστα και Φάμπρεγκας. Ήμασταν τυχεροί που υπήρχαν στην αγορά διαθέσιμοι παίκτες με τα στοιχεία ακριβώς που αναζητούσαμε.

Νομίζω πως η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει πληρότητα σε όλα τα επίπεδα. Έχει πολύ ταλέντο και εξαιρετικά φυσικά προσόντα. Έχουν τις περισσότερες προοπτικές από κάθε άλλη ομάδα. Έχουν επιλογές για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Όμως δεν έχουν πολλούς νεαρούς παίκτες. Αν με ρωτήσετε ποια ομάδα βλέπει καλύτερη σε πέντε χρόνια, θα απιλέξωτην Τσέλσι, διότι θα έχουμε στην καλύτερη ηλικία τους Αζάρ, Όσκαρ, Γουίλιαν, Αθπιλικουέτα, Ζουμά. Θα είναι μία φανταστική ομάδα, με πολλές λύσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα