Μουρίνιο: «Δεν είναι ευχαριστημένοι με Μόγιες, αλλά…»

Πληροφορίες από… μέσα έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο σχετικά με την άποψη που έχουν οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ για το ξεκίνημα του Ντέιβιντ Μόγιες στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε ότι η διοίκηση σαφώς δεν είναι χαρούμενη με τα αποτελέσματα του συλλόγου αλλά συνεχίζει να είναι ήρεμη καθώς εμπιστεύεται πλήρως τον Σκωτσέζο τεχνικό.

«Το προαίσθημα μου, το οποίο βασίζεται σε πληροφορίες ανθρώπων μέσα από την ομάδα, είναι ότι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι χαρούμενοι αλλά τουλάχιστον είναι ήρεμοι. Εμπιστεύονται τον Ντέιβιντ (Μόγες), όπως και εκείνος τους εμπιστεύεται. Δεν πιστεύω ότι ο Ντέιβιντ είναι πιεσμένος» ανέφερε ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε:

«Η πίεση είναι κάτι εικονικό. Ο προπονητής είναι ήρεμος. Στη Γιουνάιτεντ σκέφτονται ότι είναι ο προπονητής τους για τα επόμενα χρόνια. Οπότε είναι όλοι ενωμένοι και πρόκειται να ξανά φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα. Τα κακά αποτελέσματα θα τελειώσουν».

Όλα αυτά βέβαια μπορεί να εντοπίζονται και στο πλαίσιο των mind games που χρησιμοποιεί ο Πορτογάλος εν όψει του ματς των δύο ομάδων την ερχόμενη Κυριακή (19/1).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα