Με 70.000 «παίκτες» η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό!

Καταστάσεις… Champions League βιώνουν αυτές τις μέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καθώς το «αμόκ» των φιλάθλων του «Δικέφαλου» ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, είχε ως αποτέλεσμα την εξάντληση των εισιτηρίων!

Σχεδόν 70.000 «παίκτες» θα έχουν στο πλευρό τους οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης την Τετάρτη (11/3), οι οποίοι καλούνται να υπερασπιστούν το 1-1 που απέσπασαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δίχως ίχνος υπερβολής, οπαδοί, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση θεωρούν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως τον νυν υπέρ πάντων αγώνα, καθώς ο πιθανός αποκλεισμός του Ολυμπιακού θα αποτελέσει «σταθμό» στη σύγχρονη ιστορία του «Δικέφαλου».

Στην ΑΕΚ θεωρούν μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ψυχολογικό πλεονέκτημα και να κτυπήσουν το «κατεστημένο», όπως χαρακτηριστικά λένε. Η ομάδα τους βρίσκεται στη Β’ κατηγορία και εφόσον αποκλείσει τους μόνιμους πρωταθλητές, θα αποδείξει σε όλο τον κόσμο ότι έχει εισέλθει ανεπιστρεπτί στη νέα εποχή της, στέλνοντας σαφές μήνυμα ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο πρωτάθλημα της Super League.

Την ίδια στιγμή όμως, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις απέναντι στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, για την ασφαλή διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε με τους συνεργάτες του στη διοίκηση και ζήτησε να ληφθούν όλα τα μέτρα, ώστε να αποφευχθεί ακόμη και το παραμικρό επεισόδιο. Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν επαφές με τους οργανωμένους συνδέσμους, ενώ δεν αποκλείεται παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να βρεθούν στο πέταλο των φανατικών και να σχηματίσουν μία ομάδα περιφρούρησης, ώστε να με το κύρος και την παρουσία τους να μειώσουν τις πιθανότητες επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα