Με Ναπολεόνι για το γρήγορο γκολ

Με τον Πανθρακικό κλείνει ο Ατρόμητος αυτή την απαιτητική εβδομάδα που αντιμετώπισε σε διάστημα τεσσάρων ημερών τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και παράλληλα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο απολογισμός των 4 βαθμών απ’ αυτούς τους αγώνες κρίνεται ικανοποιητικός αν και ο τρόπος που χάθηκε το τρίποντο κόντρα στο «δικέφαλο του Βορρά» άφησε στους πάντες μια πικρή γεύση.

Κόντρα στην ομάδα της Θράκης ο στόχος είναι ξεκάθαρα η νίκη αφενός για να παραμείνει η ομάδα στην 3η θέση και σε κοντινή απόσταση από τον 2ο ΠΑΟΚ και αφετέρου για να «ζεσταθεί» ακόμα περισσότερο ο κόσμος που στα τελευταία ματς δείχνει να συσπειρώνεται.

Τα ευχάριστα νέα προέκυψαν από τον Στέφανο Ναπολεόνι που ξεπέρασε πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Γιώργο Παράσχο. Εκτός παραμένει πάντα ο τραυματίας Θανάσης Καραγκούνης αλλά και ο τιμωρημένος Ματίας Ιγκλέσιας.

Η αποστολή: Μπρίτο,Τσενάμο, Φάμπιο, Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Αρκούδας, Γεωργίου, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Νάστος, Παπαδόπουλος, Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γκαρσία

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε: «Πρέπει να δώσουμε τη δέουσα προσοχή γιατί ο Πανθρακικός είναι καλός εκτός έδρας, που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και χάνει δύσκολα. Θα αντιμετωπίσουμε μαζική άμυνα και μακάρι να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι και να φθάσουμε πιο εύκολα στη νίκη. Σημαντικό ρόλο στη ροή του αγώνα θα παίξει και η κούραση καθώς έχουμε δώσει κι εμείς και ο Πανθρακικός συνεχόμενα παιχνίδια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία 12 ματς οι Περιστεριώτες μετρούν μόλις 1 ήττα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα