Μετακομίζει ο πρώτος σκόρερ!

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έμεινε στην Ελλάδα δύο χρόνια. Τον πρώτο ενδεχομένως να πέρασε και απαρατήρητος. Τον δεύτερο, όμως, αποτυπώθηκε πλήρως στις συνειδήσεις των Ελλήνων φιλάθλων και απ’ ότι φάνηκε και των Βέλγων σκάουτερ!

Ο Αργεντινός επιθετικός, πρώτος σκόρερ της φετινής Super League, έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Όχι μόνοεπειδή σημείωσε 22 γκολ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (είχε και τρεις ασίστ), βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά επειδή έκανε κι άλλα πράγματα που δεν αποτυπώνονται στους αριθμούς.

Κατ’ αρχήν ήταν θεαματικός! Τα τέρματα που σημείωσε ήταν ένα κι ένα. Εκπληκτικά μονοκόματα σουτ, δύσκολες κεφαλιές, , σκαφτό σουτ μέσα στη λάσπη, δεξιοτεχνικά πλασέ. Γκολ και θέαμα που λέμε. Επίσης, έβαλε κρίσιμα γκολ που έδωσαν βαθμούς. Και τέλος, η κινητικότητά του εντός και εκτός περιοχής ήταν απλά φανταστική. Σε πολλά γκολ του Αστέρα δεν είχε ενεργή συμμετοχή, αλλά η κινήσεις του ήταν αυτές που τραβούσαν έναν και δύο αμυντικούς πάνω του.

Προκαλεί εντύπωση που καμία ελληνική ομάδα δεν επιχείρησε να τον πάρει, αλλά μάλλον φάνηκε ακριβό το ποσό που αξίωνε ο Αστέρας. Ωστόσο, η Άντερλεχτ ήρθε εκ νέου με προσφορά που υπερβαίνει το 1,2 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποσπάσει. Η συμφωνία θα είχε ήδη ολοκληρωθεί, αν η διοίκηση του Αστέρα δεν λάμβανε μία πληροφορία που θέλει τη Σταντάρ Λιέγης και την Γκενκ να θέλουν να μπουν σφήνα σε αυτή τη μεταγραφή. Ακόμη κι αν δεν το κάνουν, όμως, ο Μπαράλες ετοιμάζει ήδη διαβατήριο για Βέλγιο. Μένει να δούμε σε ποια πόλη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα