Μανολάς… για την «αιώνια πόλη»!

Ο Κώστας Μανωλάς διανύει ένα υπέροχο καλοκαίρι, με τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, να είναι πιο πιθανό, παρά ποτέ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Ρόμα έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Οι Ρωμαίοι έχουν καταλήξει σε τέσσερις επιλογές για το κέντρο της άμυνάς τους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Έλληνας άσος. Η ομάδα της «αιώνιας πόλης» έχει ξεχωρίσει τους Ραφαέλ Τολόι, από τη Σάο Πάολο, τον Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό, τον Κολομβιανό Έντερ Αλβάρεζ Μπαλάντα και τον Μαυροβούνιο στόπερ της Λιλ, Μάρκο Μπάσα.

Ο Ραφαέλ Τολόι έχει το προβάδισμα στην παρούσα φάση, καθώς αγωνίστηκε ως δανεικός για ένα εξάμηνο στη Ρόμα. Οι Ιταλοί έχουν ιδία άποψη για τις ικανότητές του και θέλουν να τον αγοράσουν, συζητώντας τη ρήτρα εξαγοράς που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα της Βραζιλίας, η οποία ανέρχεται σε 5,5 εκατομμύρια. Παράλληλα, ετοιμάζουν προτάσεις και για τους υπόλοιπους τρεις στόπερ, γνωρίζοντας πως το κόστος για την απόκτηση του Μανωλά ανέρχεται σε 8 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα