Μία φωτογραφία ισούται με μία… πρόκριση (Φωτό)

Το να απολαμβάνεις παιχνίδι της Λίβερπουλ από το θρυλικό «Κοπ» είναι ευλογία, το να βλέπεις μπροστά στα μάτια σου ένα τέτοιο γκολ πρόκριση, δώρο Θεού. Ωστόσο, ο φίλαθλος της αγγλικής ομάδας, Λιάμι Μέιρουμ, πρέπει να τσαντίστηκε λίγο όταν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο 4-3 της ομάδας του επί της Ντόρτμουντ έχασε το κινητό του.

Ένα-δύο λεπτά αργότερα, όμως, άνδρας της ασφάλειας του γηπέδου, σήκωσε στα χέρια του το κινητό, αναζητώντας τον κάτοχό του, ο Μέιρουμ το αναγνώρισε και το ανέκτησε με χαρά. Όταν, μάλιστα, το πήρε στα χέρια του δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Προφανώς η συσκευή έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, το βρήκε ο Μαμαντού Σακό κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, έβγαλε μία γρήγορη… σέλφι μαζί με τον συμπαίκτη του Ντιβόκ Οριτζί και το παρέδωσε στον άνδρα ασφαλείας. Εν μέσω των πανηγυρισμών του τέρματος της χρονιάς, οι δύο παίκτες της Λίβερπουλ βρήκαν την όρεξη για μία τέτοια πράξη.

Προφανώς ο Λιάμι Μέιρουμ είναι ένας πανευτυχής άνθρωπος και ήδη έχει κληθεί από ανθρώπους της Λίβερπουλ για να πει δύο κουβέντες. Δείτε τη σέλφι των παικτών της Λίβερπουλ:

12980368_10154041940715097_2046611016_n

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα