Μέντες: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Στα πολλά λάθη που έγιναν στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Νταβίντ Μέντες, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, μπροστά στο κοινό του.

Ο Ολλανδός παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος δεν ήταν αυτός που έπρεπε και πως η ομάδα του βρίσκεται σε δύσκολη θέση: «Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, καθώς έχουμε ηττηθεί με 1-0, όμως έχουμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας όπου θα είμαστε πιο δυνατοί, μπορεί να χρειαστεί να παίξουμε και με διαφορετικό σύστημα διότι πρέπει να σκοράρουμε, όμως ακόμα πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό.

Θα θέλαμε να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και καλύτερη απόδοση, όμως έχουμε και μια δεύτερη ευκαιρία στην έδρα μας όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Πρώτα απ’ όλα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στον τρόπο παιχνιδιού μας, ο Μπεργκ ήταν απομονωμένος και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις μας κυρίως στην μεσαία γραμμή και έτσι δεν γίνεται να πάρεις τη νίκη. Αρκετοί παίκτες, ανάμεσα τους και εγώ, δεν είχαμε καλή απόδοση και αυτό ήταν το πρόβλημα.

Το τελευταίο διάστημα είχαμε καλή απόδοση και το συνδυάσαμε με θετικά αποτελέσματα. αυτή την φορά δεν συνέβη κάτι ανάλογο. Τώρα όμως ακολουθούν αγώνες όπου πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Μερικές φορές μια ήττα μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την συνέχεια και πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει τώρα. Έχω πίστη στην ομάδα ότι θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα