Μένει Ατρόμητο ο «Φύτα»

Τίτλοι τέλους πέφτουν από σήμερα στο σίριαλ της μεταγραφής του Σωκράτη Φυτανίδη από τον Ατρόμητο στον ΑΠΟΕΛ.  Ο παίκτης δεν το κουνάει από το Περιστέρι και ουσιαστικά μεταξύ των δύο πλευρών θα υπάρξει ένα… restart στις σχέσεις τους.

Το «πάγωμα» μεταξύ του παίκτη και την ομάδα υφίσταται από το ματς κόντρα στον Πανιώνιο την 11η αγωνιστική, όταν και σημειώθηκε η τελευταία ήττα των «κυανόλευκων» (στις 10 Νοεμβρίου δηλαδή). Ο Έλληνας αμυντικός έγινε αλλαγή και διεμήνυσε στον Γιώργο Παράσχο ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά ως δεξί μπακ αλλά να επιστρέψει στη φυσική του θέση ως σέντερ μπακ. Ο έμπειρος τεχνικός ναι μεν δέχτηκε την επιθυμία του αλλά παράλληλα διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να αλλάξει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Λαζαρίδη με τον Ταυλαρίδη. Από τότε το «γυαλί» έδειχνε να έχει ραγίσει και ο ΑΠΟΕΛ θέλησε να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση αλλά οι απαιτήσεις του Ατρομήτου έφταναν κοντά στις 400.000 ευρώ που είναι και η ρήτρα του παίκτη.

Οι Κύπριοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φτάσουν σε τέτοια νούμερα όσο κι αν επιθυμούσε ο παίκτης την αποχώρησή του. Τελικά, η μεταγραφή δεν θα γίνει ποτέ αφού σύμφωνα με το «atromitistas.gr» ο παίκτης έβαλε στην άκρη τους εγωισμούς και έθεσε εαυτόν στην ομάδα.

Από τη μεριά του ο Ατρόμητος δέχτηκε με χαρά αυτή τη διαφοροποίηση του παίκτη αφού ποτέ δεν θέλησε να παραχωρήσει τον παίκτη που το καλοκαίρι υπέγραψε 4ετή ανανέωση συμβολαίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα