Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-2 σε ματς για γερά νεύρα

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός πήραν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League μετά το 2-2 που έφεραν σε ένα γεμάτο ένταση ματς.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 11’ με τον Μαρκόφσκι, έπειτα από πάσα του Βιγιαφάνιες. Οι ίδιοι παίκτες συνεργάστηκαν στο 0-2 του 20’, όταν ο Βιγιαφάνιες έκανε το κόρνερ και ο Μαρκόφσκι με προβολή της έδωσε πορεία προς τα δίχτυα (βρήκε πάνω στον Κούσα πριν περάσει τη γραμμή).

Το σοκ ήταν μεγάλο για τους γηπεδούχους, αλλά περιόρισαν τα λάθη στη συνέχεια και κατάφεραν να μειώσουν πριν το τέλος του α’ μέρους, στο 40’ με τον Γιακουμάκη. Αυτό το γκολ τους έδωσε αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να φτάσουν στην ισοφάριση γρήγορα, στο 49’ με πέναλτι του Μάντζιο που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπεχαράνο, ο οποίος μάλιστα 20 λεπτά αργότερα (στο 69’) αποβλήθηκε. Το 2-2, ωστόσο, δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά την πίεση των γηπεδούχων.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώντας, Τριποτσέρης (29’ Νικολάου), Στάθης, Μιλιάζες (75’ Μίνγκας), Εντουίν, Ρομέου, Ναβάρο, Φαβάλι (70’ Μάρκοβιτς), Γιακουμάκης, Μάντζιος, Γιάχιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα, Βιγιαφάνες, Καπέλ, Μαρκόβσκι (80’ Ουάρντα).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα