Λαϊκός ξεσηκωμός στον ΠΑΟ για τη Λεωφόρο!

Αντιμέτωποι με την οργή των εκατομμυρίων οπαδών του Παναθηναϊκού θα βρεθούν όσοι φορείς θελήσουν να υποστηρίξουν τα σχέδιά τους αναφορικά με την… παράδοση της Λεωφόρου!

Η είδηση ότι το ελεγκτικό συμβούλιο έκρινε παράνομη και ενάντια στο δημόσιο συμφέρον την εκταμίευση των εφτά εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπλαση του «Απόστολος Νικολαΐδης», είναι, σύμφωνα με τους οργανωμένους συνδέσμους του «τριφυλλιού», αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας, ο προάγγελος του σχεδίου που υπάρχει για κατεδάφιση του γηπέδου, μετά από μία πενταετία και παράδοση του χώρου στο Δήμο Αθηναίων!

Κυβέρνηση και Δήμος επιμένουν στο πλάνο της Διπλής Ανάπλασης, το οποίο προβλέπει την παράδοση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και την κατασκευή νέου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό, στον Βοτανικό. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει με πάσα σαφήνεια πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης της ομάδας από τη Λεωφόρο, καθώς έχει εγκαταλειφθεί οριστικά η ιδέα του Βοτανικού, τόσο γιατί δεν υπάρχει θέληση, πολύ δε περισσότερο όμως, διότι δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κεφάλαια.

Παρόλα αυτά, οι αρμόδιες αρχές και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, επιμένουν στη Διπλή Ανάπλαση, γεγονός που στον Παναθηναϊκό θεωρούν εξαιρετικά ύποπτο. Τόσο ο επίσημος ΠΑΟ, όσο και οι οπαδοί του, ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις. Η ΠΑΕ έχει ήδη απευθυνθεί στους δικηγόρους της, οι οποίοι εξετάζουν ενδελεχώς τις λεπτομέρειες της όλης υπόθεσης, προκειμένου να κινηθούν για την προάσπιση των κεκτημένων.

Όσον αφορά στους οπαδούς, ήδη έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα. Στα γραφεία των συνδέσμων φτάνουν μηνύματα οργής από κάθε άκρη του πλανήτη, από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά και φυσικά την Ευρώπη, προτρέποντας την επιλογή ενός μεγάλου συλλαλητηρίου, ανάλογου με εκείνου που διοργανώθηκε ενάντια στην πολιτική του Γιάννη Βαρδινογιάννη, πριν οδηγηθεί η ομάδα στην πολυμετοχικότητα. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ετοιμάζονται να καλέσουν τα μέλη τους, σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσουν τις αντιδράσεις τους. Οι πρώτες προτάσεις αναφέρονται σε εξαιρετικά δυναμικές κινητοποιήσεις, ο όγκος και η ένταση των οποίων δεν θα έχει προηγούμενο.

Αν αναλογιστούμε ότι στο συλλαλητήριο κατά του Βαρδινογιάννη, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 30.000 οπαδοί στο Πεδίον του Άρεως, τότε μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα ακολουθήσει, αν ο Δήμος και η Κυβέρνηση εμμείνουν στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης και της παράδοσης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε πέντε χρόνια. Πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, διότι ο κόσμος είναι ήδη οργισμένος από τις συνέπειες της κρίσης στην αγαπημένη του ομάδα και κυρίως στη ζωή και στην καθημερινότητά του.

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η παραμονή στη Λεωφόρο αποτελεί αδιαπραγμάτευτο αντικείμενο, γεγονός που έχει αφουγκραστεί και η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία, βεβαίως, θα βρίσκεται στο πλευρό του κόσμου, σε όποια απόφαση ληφθεί σχετικά με τις αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν.

Ο Γιώργος Καμίνης και τα αρμόδια όργανα της Κυβέρνησης παίζουν στην ουσία με τη… φωτιά, καθώς επιχειρούν να ανοίξουν τον Ασκό του Αιόλου και να βγάλουν από μέσα όλους τους… καταστροφικούς ανέμους!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα