«Λίγος και ακατάλληλος για πρωθυπουργός»

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζοντας την ομιλία του στη ΔΕΘ. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «έχει χάσει την ψυχραιμία του, είναι σε πανικό και είναι λίγος και ακατάλληλος για το πόστο του πρωθυπουργού». 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι οι εκλογές είναι κοντά και τόνισε πως ο πρωθυπουργός κήρυξε άγνωστης διάρκειας προεκλογικής περίοδο.

«Βλέποντας το θρυμματισμένο ‘success story’, ο πρωθυπουργός κήρυξε άγνωστης διάρκειας προεκλογικής περίοδο. Δένει αυτό με δημοσιεύματα για εκλογές εντός του 2014», είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όσο για το πότε θα στηθούν κάλπες; «Θα γίνουν εκλογές πριν από την ελληνική προεδρία το φθινόπωρο, ή το Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές, ή το αργότερο το Φεβρουάριο του 2015 οπότε και λήγει η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όσο γρηγορότερα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο», δήλωσε ο Παπαδημούλης.

Αναφερόμενος σε αυτή καθ΄αυτή την ομιλία Σαμαρά, σημείωσε: «Όταν η χώρα έχει ύφεση, λουκέτα, ανεργία και έλλειψη προοπτικής για το μέλλον, θα περίμενε κανένας από τον πρωθυπουργό να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας με πραγματικά επιχειρήματα. Πολύ φοβάμαι ότι προσπάθησε πίσω από ψευδείς ισχυρισμούς εικονική και χυδαία επίθεση, να κρύψει την πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων».

Και κατέληξε λέγοντας: «Άρχιζε να μοιράζει πρωτογενές πλεόνασμα που ακόμη δεν υπάρχει, αποκατέστησε τη χαμένη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας όταν αυτή βρίσκεται στη θέση 91 της παγκόσμιας κατάταξης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα