Λέει πολλά, δε λέει και τίποτα!

Χαμός γίνεται εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα με τις διαρροές των συνομιλιών του Χριστόφορου Ζωγράφου από το φθινόπωρο του 2014 μέχρι και την άνοιξη που διανύουμε. Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ φαίνεται να υποκύπτει σε προσταγές και σε παρακάλια για να ορίζει συγκεκριμένους διαιτητές σε αγώνες της Football League!

Η αλήθεια είναι συνήθως κάπου στη μέση, αφού στην Ελλάδα πάντα υπάρχουν πιέσεις προς εκείνους που ορίζουν διαιτητές από πάμπολλους παράγοντες , γι’ αυτό και κάποτε έρχονταν ξένοι διαιτητές και για μία περίοδο γινόταν και κλήρωση! Ωστόσο, άλλο να το υποθέτεις και άλλο να το ακούς!

Το κινητό του Ζωγράφου είχε ανοίξει επειδή ο εισαγγελέας ερευνούσε την πιθανότητα να τον απείλησε ο Μελισσανίδης ή να εμπλεκόταν στον ξυλοδαρμό του, αλλά τελικά δεν προέκυψε κάτι τέτοιο από τις συνομιλίες, παρά μόνοι διέρρευσαν κουβέντες του αρχιδιαιτητή με άγνωστους ανθρώπους.

Η υπόθεση είναι κι αυτή ένα μικρό ψηφιδωτό σε όλο τον πανικό που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μένει να δούμε αν ο αθλητικός εισαγγελέας θα προβεί σε κάποια δίωξη μετά τη μελέτη των 30 CD με τις συνομιλίες του Ζωγράφου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα